сряда, 2 септември 2015 г.

WORLD CHAMPIONSHIP OF PING PONG BULGARIA - 2016 КВАЛИФИКАЦИИ

БЪЛГАРИЯ получи една квота за участие на финалите на WCPP в ЛОНДОН
При добро класиране на нашия представител БЪЛГАРИЯ ще получи две квоти за 2017г.
ТРИ СЪБИТИЯ /ТУРНИРА/ - ОКТОМВРИ, НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ

РЕГЛАМЕНТ

ГРУПОВА ФАЗА
До квалификациите ще се допуснат 32 играча, които ще играят в 4 групи по 8 души. Всеки играч ще изиграе 7 срещи в групата. За победа ще получават 2 точки, за загуба 1 точка, за служебна победа 2 точки. Първите 4 от всяка група ще продължат в следващата - нокаут фаза.

НОКАУТ ФАЗА
Играе се в схема на пълно елиминиране. За победа 2 точки във всеки кръг, за загуба 1 точка. Победителя в турнира ще получи 4 x 2 = 8 точки от нокаут фазата + точки от груповата фаза. Ако например победителят е без загуба по време на турнира, максималния брой точки от груповата фаза ще е точки 7 x 2 = 14+ нокаут точките 5 x 2 = 10. ОБЩО :22 точки.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ БОНУС ТОЧКИ
За четвъртфиналистите се присъждат още по 1 точка. За полуфиналистите се присъждат още по 2 точки. За загубилия финалист се присъждат още 3 точки. За победителя – още 4 точки.

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ
Крайното класиране се оформя , като се съберат присъдените точки от трите събития / турнира/ и ще се получи финалния резултат за общо класиране. Играчът събрал най-много точки ще се класира за участие на финалите на WCPP ЛОНДОН 2016.


УТОЧНЕНИЕ
Ако участниците в отделен турнир са по-малко от 32, например 24 ,то те се подреждат в 4 групи по 6 играчи. При това положение в групите ще се получат максимален брой точки 5 по 2 равно на 10. За да има всеки квалификационен турнир еднаква тежест, то ще прибавим 4 точки на всеки състезател от групата, т.е. ще присъдим по две точки за несъществуващ играч в групата до 8 участника. На практика ще се получат 14 точки, както при запълнена група.

ВНИМАНИЕ
1.Участието в квалификационните събития / турнири / е без ограничения на пол, възраст и класа.
2.Таксата за участие е 10 USD или равностойността в лева.
3.Събитията / турнирите / ще се проведат в гр.София в Клуб WE PLAY
4.Ракетите и топките се осигуряват от организаторите.
5.Заявете участие на следните координати: 0887 082080, 0887 072080, office@weplay.bg

ОРГАНИЗАТОР: MATCHROOM SPORT
ИЗПЪЛНИТЕЛ: WE PLAY
Адрес : гр.София, бул.Черни връх 100,МОЛ Парадайс Център, ет.1/до М-ТЕЛ/