вторник, 4 май 2010 г.
Първи открит летен турнир в Добрич ( 08-09.05.2010г. )
Във връзка с новооткритият спортен комплекс в град Добрич,Ви предлагаме на вас любителите на тениса на маса да премерите сили на този така любим ваш спорт на малкото топче,като ви предоставиме следните условия:
1.В турнира имат право да участват всеки изявил желание,както и състезатели участвали през 2009-2010 състезателна година в А,Б и по-долните лиги(то ест всички без състезателите от висша лига)!
2.Турнирът ще се проведе в две дисциплини:Индивидуален и двойков турнир.
"Забележка"
Всеки участник може да участва където пожелае,а може и на двете дисциплини,като таксата е една и съща независимо дали играе на двойки или индивидуално - 5 лв за участник!
3.Записвания за участие се приемат до 12:00ч на 07.05(петък) на телефони:
0893521215 , 058 603426 - Милена или на 0888 921692 - Радослав Камберов
4.А за призьорите от първо до трето място в индивидуалнате надпревара ще има съответно 300лв за първо,200лв за второ и 100 лв за трето място.В надпреварата на вдойки съответно 200лв за победителите,125лв за вторите и 75лв за третите.
5.Масите ще бъдат 8 на брой,които са чисто нови на фирмата "Андро".
6.Началото на турнира е на 8 май в 10:30ч.Ще бъде даден стартът от кмета на град Добрич-Детелина Николова.
7.В събота ше се проведе индивидуалният турнир-до изиграването на четвърт финалите!В неделя ще се проведе двойковият турнир до финал,следователно и финалите в индивидуалната надпревара!
8.Нощувките за участниците може да видите ето тук:http://www.nextbgtrip.com/index.php?page=hotels&view=morePix&id=1259 -цена 30лв за стая с две легла,или на http://www.hotelizida.com/-съответно 40лв на човек(с включена закуска,обяд и вечеря)
Изхранване в клуб-ресторант „Изида”:
• Закуска: На блок маса
• Обедно меню:
Шопска салата
Пилешка пържола филе
Варени картофи
Банан- 200 гр.
Хляб 3бр филии
Минерална вода- 0,5 л
• Вечерно меню:
Шопска салата
Кашкавал пане
Вратна пържола
Варени картофи
И най-накрая малко инфо относно залата... ,мога да кажа,че е перфектна!!!
В тази публикация са използвани информация и снимки на Радослав Камберов.